TENTANG KAMI
LABELLING TO PACK ENTERPRISE
Syarikat kami terletak di Subang Jaya, Selangor. Kami membekalkan produk berkualiti seperti mesin mengisi automatik dan semi-automatik, mesin capping, mesin pelabelan, mesin pengekodan, mesin pembungkusan, mesin pengedap dan mesin lengan mengecil dari Taiwan, Jepun dan China.
Dengan pengalaman luas selama lebih dari 30 tahun di bidang pelabelan, kami membekalkan produk ke pasaran domestik dan antarabangsa. Kami menawarkan perkhidmatan selepas jualan yang baik kepada semua pelanggan kami.
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami. Kami akan menawarkan harga yang terbaik untuk anda.
Perkhidmatan Kami
Jualan Mesin
Kami menawarkan pelbagai jenis mesin pelabelan dan pembungkusan berkualiti tinggi kepada pelanggan kami.
Jualan Consumable
Kami membekalkan consumable berkualiti seperti label pelekat diri, reben termal, kartrij inkjet, beg kantung filem, pelindung tepi karton dan pita pelekat untuk memenuhi keperluan pelanggan kami pada harga pasaran yang kompetitif.
Perkhidmatan Selepas Jualan
Juruteknik/jurutera terlatih kami akan menawarkan anda perkhidmatan selepas jualan yang memuaskan bersama panduan dan sokongan untuk semua produk yang dibeli dengan jaminan waranti.
Pembaikan Dan Penyelenggaraan
Kami juga pakar dalam mendiagnosis, membaiki/membaik pulih dan menawarkan penyelenggaraan kemudahan di tapak untuk peralatan & jentera industri.
PRODUK
Harga Kompetitif
Produk Berkualiti Tinggi
Pengetahuan Produk
Perkhidmatan Pemasangan
Pelanggan
Semua Pelanggan Kami